PUZZLE SOFTWARE

U Puzzle Softvare, mi ne razvijamo samo softver. Mi vodimo naše klijente kroz svaki korak procesa. Od otkrivanja proizvoda do isporuke proizvoda. Naša misija je da pomognemo preduzećima da uspeju kreiranjem prilagođenih softverskih rešenja. Rešenja koja zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe i pomažu im da postignu svoje ciljeve.

DETALJNIJE

AGILE SERBIA

Agile Srbija je osnovana kao edukativni centar kompanije Puzzle Softvare pre 8 godina. Od samog osnivanja glavni fokus je bio Agilni razvoj softvera i njegovo unapređenje. Što se tiče iskustva u ovoj oblasti, izazova u praksi koje su naši osnivači podelili sa kolegama, rodila se ideja.

DETALJNIJE

BAZA RETKIH BOLESTI

Činjenica da oko 30 odsto lekara u Srbiji ne poznaje dovoljno engleski jezik da bi ga mogli koristiti u stručne medicnske svrhe, a da čak 60 odsto obolelih od retkih bolesti nedovoljno zna engleski jezik da bi mogli da se informišu – podstakla nas je na akciju.

Posle usvajanja Zojinog zakona, koji je od 2015. do sada pomogao u pronalaženju dijagnoze za više hiljada dece i bio prezentovan u Ujedinjenim nacijama, Evropskom parlamentu i na više desetina stručnih skupova, Bojana Mirosavljević, Zojina mama i njeno udruženje građana za retke bolesti kod dece „Život” krenuli su u novi izazov.

DETALJNIJE
video produkcija

RWA

Više od 10 godina postojanja, ispitivanja, odabira i prilagođavanja asortimana potrebama poljoprivrednih proizvođača u našoj zemlji, u mogućnosti smo da Vam ponudimo asortiman našeg semenskog programa.

DETALJNIJE
video produkcija

TEAMBUILDING ACADEMY

Pošto dolazimo iz različitih obrazovnih sredina, imamo širok spektar znanja i iskustva. Ovo nam pomaže da kreiramo jedinstvene i inovativne programe koji imaju za cilj unapređenje radnih timova. Verujemo i već 12 godina dokazujemo da je briga o dobrom funkcionisanju timova jedna od ključnih komponenti uspeha i profitabilnosti organizacije ili kompanije. Naša misija je da pomognemo ljudima da bolje rade zajedno.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

RTV SLOVENIJA

Radio Televizija Slovenije je slovenački medij i televizijska stanica, osnovana 1. septembra 1928. godine kada je osnovan Radio Slovenija (tada Radio Ljubljana). Sedište televizije je u Ljubljani.

DETALJNIJE
video produkcija

PAYSPOT

PAYSPOT doo Novi Sad je platna institucija sa sedištem u Novom Sadu, registrovana kod Narodne banke Srbije za pružanje sledećih platnih usluga: – Usluge koje omogućavaju uplatu gotovine na platni račun, kao i sve usluge potrebne za otvaranje, održavanje i zatvorite taj račun. – Usluge koje omogućavaju isplatu gotovine sa platnog računa, kao i sve usluge neophodne za otvaranje, vođenje i zatvaranje tog računa…

DETALJNIJE
video produkcija

POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA POLJOPRIVREDU, VODOPRIVREDU I ŠUMARSTVO

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obavlja poslove iz oblasti poljoprivrede, šumarstva, lova, vodoprivrede, prehrambene industrije, veterine, zaštite bilja, ribarstva i zemljoradničkih zadruga, kao i ruralnog razvoja.

DETALJNIJE
video produkcija

UDRUŽENJE MLADIH POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE

Udruženje mladih poljoprivrednika Srbije (SUMP) osnovano je 2015. godine. Okuplja i zastupa interese mladih koji se bave i žele da se bave poljoprivredom. Organizovan je kao forum za komunikaciju i dijalog između mladih farmera, nacionalnih i evropskih donosilaca odluka, osnovni cilj SUMP-a je jačanje i promocija mladih poljoprivrednika, a inovativni SUMP je osnovan po uzoru na postojeće udruženja mladih farmera u Evropskoj uniji. i član je Evropskog saveta mladih poljoprivrednika – CEJA

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

NOVOSADSKI SAJAM

Novosadski sajam je vodeća sajamska kuća u Srbiji. Pored organizovanja sajmova i izložbi, organizuje i kongrese i stručne skupove, marketinške usluge, skladištenje i ugostiteljstvo.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

ŽOGARIJA

Žogarija je međunarodni projekat koji već 15 godina oličava jedno od naših najvažnijih uverenja – da fudbal i sport uopšte mogu da unaprede kvalitet života mladih, da im usade vrednosti kao što su solidarnost, poštenje, odgovornost i podstaknu promene među sebe, u školi iu lokalnim zajednicama i šire.

DETALJNIJE
video produkcija

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE

Na prvi pogled, pejzaž je monoton, ali verujte, zabava je odlična. Vojvodina. Na jugu srednje Evrope. Geostrateški položaj bez premca. Klima je evropska, kontinentalna, umerena, kao i stanovnici. Nekadašnji most između Orijenta i Evrope, danas povezuje Balkan sa Zapadnom Evropom. Vojvodina. Na severu Republike Srbije. Zbog izvanrednih zemljišno-klimatskih uslova, područje matične zemlje je najrazvijenije. Ogroman potencijal za razvoj kulturnih industrija je logična posledica.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

BISERNA GRANA

„Biserna grana“ je Festival narodne nošnje, nakita i pokrivala, koji od 2008. godine organizuje Kulturni centar „Mladost“ iz Futoga. Pokrovitelj Festivala je Grad Novi Sad – Uprava za kulturu, a Značaj Festivala prepoznaju i podržavaju Autonomna pokrajina Vojvodina, Sekretarijat za kulturu i javno informisanje.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

CLUB RESET

Klub Reset se nalazi u blizini Novog Sada i na samo sat vremena vožnje od Beograda. Skriven u pitomoj prirodi Čardaka i izolovan od gradske svakodnevice, pruža jedinstven pogled na grad i panoramu Fruške gore.

DETALJNIJE
Video produkcija Novi Sad Prime Box reference

RETRO DIGITAL AGENCY

Živimo u vremenu hiperprodukcije informacijama i dobijanje pažnje je svakodnevni izazov u poslu kojem se bavimo, zato smo rešili da imenom, pokušamo da učinimo upravo to – privučemo pažnju. U „naslovu“ nam je paradoks koga kembridžov rečnik definiše: „situacija ili izjava koja se čini nezamislivom ili teškom za razumevanje jer sadrži dva ili više suprostavljena pojma.“ Upravo taj momenat naprezanja sivih ćelija je dovoljan da zadobijemo pažnju.

DETALJNIJE